“Duhet bashkim ekonomik! Tash mund të ishim 30 milionë shqiptarë”

“-Sa më parë, sa më shpejtë e mos me prit fare, mos me prit por me ja nis punës për një bashkim ekonomik mes Kosovës dhe Shqipnisë!

-kuptoni, kuptoni njëherë e mirë, kuptoni një herë dhe këndshëm dhe bukur se kjo punë nuk po pret fare, nuk po pret sepse jemi të vonuar koxha shumë!

-bashkim në aspektin kulturor, bashkim në edukim familjar, bashkim në mentalitet mes Kosovës dhe Shqipnisë, duhen projekte të përbashkëta!

Read Previous

Fabregas kritikohet për urimin që ia bëri Italisë

Read Next

KEDS paralajmëron për punime në rrjet, tregon cilat vende do mbesin sot pa rrymë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *